8. lokakuuta 2014

Kollektiivi, elämänmuutos & Posse


Nyt fanitusrintamalla tapahtuu ilahduttavasti erittäin  paljon, joten tällä kertaa laajan raportin sijaan pieniä välähdyksiä kuluneen viikon varrelta. Viime perjantaina olin Lahdessa katsomassa Kerkko Koskinen Kollektiivia toistamiseen. Samat jatkuvasti paremmalta kuullostavat biisit ja arvokas taidetunnelma kuin Kulttuuritalonkin keikalla , mutta oli kiva harrastaa vähän kotiseutunostalgiaa lapsuuden maisemissa ja tietenkin moikata Maijaa konsertin jälkeen.

Äitini lohkaisi vuosisadan vitsin kysyessään, että näinkö jotain kaveri-Maijaa silloin. Olisi itkettänyt jos ei olisi naurattanut. Hän oli vain mielessään ihmetellyt, että miksi  menen into piukassa katsomaan jotain outoa bändiä. Toivottavasti pääsen katsomaan tätä "outoa bändiä" vielä lisääkin, sillä Maija kertoi myös klubikeikan olevan suunnitteilla.

Samaisena perjantaina tein myös päätöksen terveellisestä elämästä: tunnesyöjälle on kertynyt ylipainoa sen verran, että jos sama trendi jatkuu, kesän keikkareissut ovat vaarassa hankaloittua merkittävästi tai jopa peruuntua kokonaan. Aloitin ruokapäiväkirjan (kuvassa), jonka kanteen laitoin idolieni kuvat antamaan inspiraatiota ja tsemppiä vaikeisiin hetkiin. Tästä mä en selviä yksin. Matkaani voi seurata Twitterissä hashtagilla #keikkakuntoon2015.

Perjantai oli erittäin aktiivinen fanituspäivä, sillä silloin myös Mikko liittyi Instagramiin. Kivoja "behind the scenes"-kuvia muusikon arjesta, josta meillä tavallisilla tallaajilla ei ole aavistustakaan. Seuraan ja tykkäilen maanisesti, kuten Maijankin tilistä. Lahdessa Maija paljasti seuraavansa mun tägäyksiä hänestä. Ihanaa ja jännää, mutta julkaisukynnys nousi vain sekunniksi pilviin. Nyt taas kehtaan mitä vaan.

Mikko on mukana myös MTV:n Posse-ohjelmassa. Ensin oletin, että ohjelmassa tulisi olemaan housebändi ja Mikko soittaisi normaalisti kitaraa siinä, mutta Wikipedia paljasti Mikon olevan toinen Possen käsikirjoittajista. Hieno uusi aluevaltaus, josta mulla ei ollut hajuakaan. Pieni stalkkausoperaatio paljasti Mikon olevan Rabbit Filmsilla käsikirjoittajan  lisäksi myös musiikkituottajana.

Jään jännityksellä odottamaan, onko Posse Mikolle vain kertaluontoinen kurkistus käsikirjoittajan elämään vai vaihtuvatko kitara- ja ruokahommat kokonaan luovassa kammiossa näpyttelyyn. Fanitapaamisten järjestämisessä on siinä tapauksessa vähän lisäsäätöä..Keikkapaikkojen bäkkäreiden ulk-ovet vaihtuvat tv-studioiden taka-oviin.

Tv-ohjelmista muistakaa myös  Hyvät ja huonot uutiset Nelosella tänään klo 22! Maija mukana paneelissa eli liimaudun tv:n ääreen. Tehkää tekin samoin.

Kivaa loppuviikkoa!

Fanityttö Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti