23. joulukuuta 2014

Viime hetken joululahjavinkki!

Onko osa joululahjoista vielä ostamatta? Ostoskeskusryysiksen (tai jos ovat jo kiinni) sijaan voit joko surffailla netissä tai vain kirjoittaa kortteja kaukana digistä ja datasta. Nimittäin paras joululahja musiikkidiggarille on keikka- tai festarilippu tai vaikka lempibändin levy tai t-paita. Tavalliseen joulukorttiin voi kirjoittaa vapaasti tyyliin "Lippu lempibändisi keikalle, kun ne julkaistaan" tai jotain muuta saajalle mieluista.

Erityisen kiva on, jos lahjakortin ulkonäkökin on tuunattu: viime joulun paras lahja oli siskolta saatu lahjakortti Samulin keikalle, johon hän oli tulostanut Googlesta Samulin ja Mikon kuvat. On vieläkin tallessa! Käytin sen huhtikuun Lahden keikkaan ja toiveissa on, että tänä vuonna saisin vastaavan Maijan keikalle.

Maijasta puheenollen, festarikeikka Tikkurila Festivaalille on varmistunut ja joulunpyhinä voi lukea Hesarin netistä Maijan mielipiteitä kirjallisuudesta. Jos lukeminen loppuu kesken, monessa musiikkiblogissa on viime päivinä listattu vuoden parhaita levyjä ja muita musiikkihetkiä. Itse sulattelen päätöstä vielä joulun yli:Samuli Putron Taitekohdassa vai Kerkko Koskinen Kollektiivin 2. Lisäksi yritän välipäivinä listata teille vuoden parhaita keikkoja ja fanituskohtaamisia.

Mikä on teidän vuoden suosikkilevy tai vuoden lempparikeikka?

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2015!

Fanityttö Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti