15. joulukuuta 2014

Kymmenen syytä päästä Posseen

Tunnelma edellisellä kerralla
Joo, tiedetään, olin Possen liveyleisössä jo kerran. Ajattelin silti kokeilla kepillä jäätä vielä kerran, koska sitä herkkua olisi saatava lisää. Lyhyestä virsi kaunis, joten tässä vetoomuslistani:

1. Fanitus!
Mikko on Possen tiimissä ja aina lähetyksissä ja olis superhyperkiva moikata vielä tänä vuonna. Ensi vuoden kuviot on vielä niiden osalta täysin auki ja sen ihmisen rauhallisuus pitää mut järjissäni.

2. Haluan fanityttöilemään!
Olen perusluonteeltani aika vakava ja tiukka tyyppi, mutta on kaksi tilannetta, joissa musta tulee kikatteleva tyttö: toinen on ihastuminen ja toinen tietenkin fanitus. Se kihelmöivä tunne on ihanan voimauttava ja fanituksesta sen saadessa en voi sössiä mitään kovin pahasti.

3. Älä tyri nyt!
Tosiaan, perjantai-illalle on myös varasuunnitelma ja siinä riskit on valtavat. Olis siistiä olla tyrimättä koko hommaa näin ennen joulua. Ens vuonna vois olla uusi alku ja uusi elämä. Pitäkää mut turvassa vielä hetken.

4. Duudsonit!
Nauroin katketakseni tänään H-P:n ja Jarpin sörsseleille Sokkokokissa ja Jukka ja Jarno on muuten vaan ihania tyyppejä. Kivuuden lisäksi kaikki neljä on ihan tolkuttoman kuumia ja komeita niin puvut päällä kuin ilman rihmankiertämääkin. Nää jätkät muistuttavat yhä uudestaan, kuinka rajoitteet on vain ja ainoastaan omassa päässä.

5. Jaska ja Aku!
Jaakko Saariluomahan on maan parhaita viihdeohjelmien juontajia (outoa nähdä hänet Kingissä alkuvuodesta muussa kuin juontajan roolissa) ja Aku nyt on muuten vaan tän maan vakioviihdyttäjiä. Kunniotan suuresti.

6. Nimmarivalikoimani vaatii täydennystä!
Viime kerta meni pitkälti sinkoillessa ympäriinsä, joten olisi kiva käydä kiittämässä kaikkia henkilökohtaisesti hienosta show'sta ja samalla pyytää puuttuvat nimmarit ja yhteiskuvat: H-P, Jarppi, Aku ja Jaska puuttuvat ainakin + kaikki muut tuotantotiimistä, joita kehtaan käydä häiritsemässä.

7. Markkinointi!
Sanomattakin selvää, että olen joka viikko osallistunut lippukisoihin ja mainostanut Possen ihanuutta jokaisessa keksimässäni kanavassa. Lisäksi läheiseni ovat saaneet yliannoksen siitä, miksi Posse on katsottava joka viikko ja sen aikana ei saa hölistä muita juttuja. Olen myös mahdollisuuksien mukaan aivopessyt porukkaa osallistumaan lippukilpailuihin: uhkailua, kiristystä, lahjontaa ja tämän postauksen kaltaista epätoivoista anelua.

8. Ammatillinen esikuva!
Kaiken tämän fanihörhöilyn ohella opiskelen yritysviestintää ja markkinointia ja erityisesti Possen tapa olla sosiaalisessa mediassa on ollut esimerkillistä. Olen oppinut, kuinka yleisö saadaan sitoutettua antamalla heille vaikutusmahdollisuuksia ja heittäytymistä vastalahjaksi. Tätä ei opeteta kirjoissa.

9.  Fanin joulu- ja synttärilahja!
Niin, joulu olisi tosiaan reilun viikon päästä ja satunpa täyttämään vuosiakin vielä ennen vuodenvaihdetta. Ikäkriisiä ja kaikkea mahdollista muuta stressiä pukkaa, joten parin tunnin nauruterapia ei olisi lainkaan pahitteeksi.

10. Vielä kerran, pojat: POSSE!
Finaalilähetys, jatkosta ei varmuutta ja erittäin ainutlaatuinen ohjelmakonsepti, jota ei takuulla nähdä Suomessa heti uudestaan. Paras tekijätiimi, mahtimeininki. Perjantai tunnetaan nykyään Possentaina!

Fanityttö Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti